Antoine Griezmannille ja kumppaneille suora ehdotus Helsingin vierailun yhteyteen – nähdäänkö Ranskan futistähdet jääkiekkomatsissa?

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat kohtaa ensi viikon tiistaina MM-karsintojen lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan hallitsevan maailmanmestarin Ranskan. Ottelu Helsingin Olympiastadionilla alkaa kello 21.45.

Ranskan maajoukkue sai Helsingin-vierailunsa yhteyteen mielenkiintoisen vapaa-ajanviettotarjouksen, sillä Helsingin IFK kutsui Twitterissä julkaisemallaan avoimella kirjeellä Les Bleus’n jääkiekkoliigan kärkiotteluun HIFK-Kookoo. Ottelu pelataan maanantaina kello 18.30. HIFK on liigassa viidentenä ja Kookoo toisena, mutta sarjan kärkipää on erittäin tasainen, sillä viisi joukkuetta mahtuu pisteen sisälle.

Avoimen kirjeen on allekirjoittanut HIFK:n lisäsi joukkueen ranskalaispelaaja Yohann Auvitu. Kirjeeseen on tägätty Ranskan maajoukkueen lisäksi joukkueen tähtipelaaja, Atlético Madridin Antoine Griezmann. Puolustajana pelaava Auvitu on edustanut Ranskaa yhdeksissä jääkiekon MM-kisoissa.

HIFK lupaa järjestää ranskalaisjalkapalloilijoille oman VIP-aition ja oman sisäänkäynnin. Lisäksi joukkueelle tarjotaan ateria matsin yhteydessä. Lisätäkynä kerrotaan, että jäähallilta on vain viiden minuutin kävelymatka Olympiastadionille.

Vielä ei ole tiedossa, miten Griezmann ja Ranskan maajoukkue HIFK:n tarjoukseen suhtautuvat, sillä toistaiseksi he eivät ole tarjoukseen Twitterissä reagoineet. Ehdotuksen ovat kuitenkin huomioineet jotkin ranskalaissivustot, muun muassa Sofoot, Foot-national ja Footmercato.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.