Arsenalissa ja Chelseassa pelannut maailmanmestari rakastaa Milanoa sekä kehuu Zlatania – ”Toivottavasti pääsisimme pelaamaan useammin yhdessä”

© Kuva: Getty Images

Serie A:n jaetulla kärkipaikalla yhdessä Napolin kanssa majailevan AC Milanin kärkipelaajistoa voisi luonnehtia varsin kokeneeksi osastoksi.

Zlatan Ibrahimovic on 40-vuotias ja hänen saavutuksiaan tuskin tarvinnee hirveästi kerrata. Ryhmässä on myös lupaava 35-vuotias ranskalaisnuorukainen nimeltä Olivier Giroud.

Hän on ehtinyt urallaan voittamaan muun muassa maailmanmestaruuden ja Mestarien liigan.

Giroud matkusti Milanoon kesällä, kun hän oli jäänyt Chelsean nokkimisjärjestyksessä turhan pieneen rooliin.

Jälki saapasmaassa on ollut alusta asti ihan tehokasta. Pitkä ranskalaistykki on iskenyt seitsemässä Serie A -ottelussa neljä maalia.

Seuraavaksi Giroud pääsee kokemaan Derby della Madonninan. Sunnuntaina Milanin vieraaksi saapuu paikallisvastustaja Inter.

Kokenut ranskalaiskärki puhui ottelusta La Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

– Meillä olisi mahdollisuus kasvattaa johtomme Interiin jo kymmeneen pisteeseen. Se ei haittaisi yhtään, vaikka kautta onkin paljon jäljellä, Giroud sanoi.

– Onhan se tärkeä peli, mutta ei se mitään ratkaise. Meidän pitää luottaa itseemme ja kunnioittaa vastustajaa.

Giroud ja Ibrahimovic ovat kumpikin isokokoisia kokeneita pelaajia. He eivät juuri pelaa yhdessä vaan vaihtuvat yleensä pelien sisällä toisiinsa. Ranskalaista kiehtoo silti ajatus yhdessä pelaamisesta.

– Kyllä se onnistuisi ainakin joissain peleissä. Valmentaja suunnittelee toki taktiikat, mutta toivottavasti pääsisimme pelaamaan useammin yhdessä.

– Zlatan on ihmisenä mukava ja ehdottomasti hyvin ammattimainen pelaajana. Ulkopuolelta hän näyttää varmaan aika erilaiselta. Hän on joukkuepelaaja ja tärkeä pukukopissa.

Zlatan Ibrahimovic on Giroudin tapaan ollut tehokas Milanossa. Mitä he olisivat yhdessä? Getty Images.

Paljon kokenut ja voittanut kärkikaksikko jahtaa Milanossa nyt scudettoa. Giroudin mielestä mahdollisuudet siihen ovat erinomaiset.

– Ehdottomasti! Meillä on hyvä joukkue ja kehitymme jatkuvasti. Tämän porukan voi nähdä voittavan tulevaisuudessa paljon pokaaleja ja haluan olla mukana. Porto-pelissä stadionilla oli mahtava tunnelma. Se oli eräänlainen traileri derbyä varten!

Ranskalainen oli vähällä siirtyä naapurijoukkue Interiin vuonna 2020, mutta jäi tuolloin vielä Lontooseen. Nyt hän on i Rossonerin riveissä ja onnellinen valintaansa.

– Viihdymme perheenä täällä loistavasti. Neljän lapsen isänä minulla ei liikaa ole vapaa-aikaa, mutta sukulaiset ja ystävämme pääsevät helposti kylään, koska Grenoble on kohtalaisen lähellä.

Myös italialainen keittiö on tehnyt vaikutuksen Giroudiin, mutta ranskalaisena hän ei voi asettaa sitä oman maansa ruokakulttuurin edelle. Erityiskehuja saavat kuitenkin Milanin oman kokin tekemät pasta-annokset.

Niillä hiilihydraateilla Giroud lähtee sunnuntaina Interin kaatoon ja kenties Ibrahimovic kärkiparina. Aika näyttää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.