Bosnia-tähti bongattiin viihteeltä ennen Huuhkajat-ottelua – sai lähtöpassit maajoukkueesta

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat voitti Bosnia-Hertsegovinan viime lauantaina Zenicassa 3-1.

Voitto ei kuitenkaan lopulta riittänyt MM-jatkokarsintapaikkaan, kun Ranska voitti Huuhkajat tiistaina Helsingissä 2-0 ja samaan aikaan Ukraina voitti Bosnian niin ikään 2-0.

Bosnian A-maajoukkueen tähtipelaaja Miralem Pjanic ei ollut mukana joukkueensa kokoonpanossa tiistaisessa Ukraina-ottelussa.

Bosnialaislehdistön mukaan Pjanic bongattiin paikallisesta baarista viime viikon perjantai-iltana, eli vain päivää ennen Huuhkajat-ottelua. Pjanic nähtiin juomassa alkoholia ja polttamassa tupakkaa.

Bosnian A-maajoukkueen päävalmentaja Ivaylo Petev antoi Pjanicille lähtöpassit joukkueesta. Kaksikko puhui keskenään ennen Petevin päätöstä ja Pjanic kertoi valmentajalle ymmärtävänsä hänen päätöksensä.

Pjanic oli Bosnian avauskokoonpanossa Huuhkajat-ottelussa ja Petev otti hänet vaihtoon 66. minuutilla. Bosnia menetti ottelussa mahdollisuutensa MM-jatkokarsintaan.

Vielä ei ole tiedossa, miten pitkään Pjanicille langetettu rangaistus on voimassa, ja palaako 31-vuotias keskikenttäpelaaja maajoukkueensa vahvuuteen keväällä. Pjanic on edustanut Bosniaa 103 A-maaottelussa.

Lähde: COPE


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.