Cagliarin syyskausi Serie A:ssa on mennyt penkin alle. Seura on sarjataulukossa 19. sijalla.

Jos Cagliarin alkukausi on ollut hyvin vaikea, ei samaa voi sanoa João Pedron edesottamuksista.

Hyökkääjänä, piilokärkenä ja hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tunnettu Pedro on viimeistellyt jo kahdeksan täysosumaa Serie A:ssa.

29-vuotias Pedro on brasilialaissyntyinen ja vietti maassa koko nuoruutensa. Pelaaja on edustanut Cagliarissa reilun kuuden vuoden ajan ja sai muutama päivä sitten Italian kansalaisuuden, sillä hyökkääjän vaimo on italialainen.

Pedro kutsuttiin aikoinaan mukaan Brasilian alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen, mutta debyytti jäi tekemättä. Pedro ei ole koskaan ollut mukana Brasilian A-maajoukkueessa.

Pedro on valmis edustamaan Italian A-maajoukkuetta, jos kutsu käy. Italialaismedioiden mukaan A-maajoukkueen päävalmentaja Roberto Mancini harkitsee kutsuvansa Pedron maajoukkueeseen.

– Valehtelisin, jos sanoisin, ettei se kuulostaisi mukavalta. Sardinia on kotini ja Italia on antanut minulle kaiken. Puhumme historian parhaasta maajoukkueesta. En odottanut tätä, enkä mielestäni välttämättä ansaitse kutsua sinne, mutta edes se, että tästä puhutaan merkkaa sitä, miten olen tehnyt jotain oikein, Pedro vakuutti.

Pedro on tehnyt kahden edellisen sarjakauden aikana yhteensä komeat 34 maalia Serie A:ssa.

Italia osallistuu keväällä MM-jatkokarsintoihin.

Lähde: Mundo Deportivo