Ei lisäapua Huuhkajille Zenicasta – Bosnia ja Hertsegovian tähdelle haistattelua jo omiltakin

© Kuva: Getty Images

Bosnia ja Hertsegovina isännöi illan MM-karsintaottelussa Ukrainaa. Mikäli vieraat voittavat pelin, tietää se Suomen jatkokarsintahaaveille kovaa iskua.

Illan isäntien riveistä puuttuu kaksi sen ylivoimaisesti isointa nimeä. Hyökkääjä Edin Dzeko katseli jo Huuhkajat-peliäkin sivusta, ja nyt kokoonpanon ulkopuolelle on jätetty myös kapteeni Miralem Pjanic.

Erikoisissa siirtokuvioissa seuratasolla liikkuva 31-vuotias pelaa tällä hetkellä ammatikseen Turkin liigan Besiktasissa, lainalla Barcelonasta. Se, miksi kokenut keskikenttämies ei tänään ole kokoopanossa, selittyy tiettävästi kurinpidollisilla seikoilla.

Pjanicista on levinnyt kuvamateriaalia, jossa tämä polttelee rennon oloisesti vesipiippua – ilmeisesti juuri Suomi-ottelun alla.

– Toivottavasti vetäydyt maajoukkueesta, petturi. Ps. Xavi lähetti terveisiä, kirjoitti Bosnia ja Hertsegovinan kannattaja Twitter-tilillään.

Suomi selviää MM-jatkokarsintaan vaikka häviäisikin Ranskalle, mikäli Ukraina ei voita Bosnia ja Hertsegovinaa. Kaikki illan ottelut alkavat samanaikaisesti, kello 21.45 Suomen aikaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.