Bosnia ja Hertsegovina isännöi illan MM-karsintaottelussa Ukrainaa. Mikäli vieraat voittavat pelin, tietää se Suomen jatkokarsintahaaveille kovaa iskua.

Illan isäntien riveistä puuttuu kaksi sen ylivoimaisesti isointa nimeä. Hyökkääjä Edin Dzeko katseli jo Huuhkajat-peliäkin sivusta, ja nyt kokoonpanon ulkopuolelle on jätetty myös kapteeni Miralem Pjanic.

Erikoisissa siirtokuvioissa seuratasolla liikkuva 31-vuotias pelaa tällä hetkellä ammatikseen Turkin liigan Besiktasissa, lainalla Barcelonasta. Se, miksi kokenut keskikenttämies ei tänään ole kokoopanossa, selittyy tiettävästi kurinpidollisilla seikoilla.

Pjanicista on levinnyt kuvamateriaalia, jossa tämä polttelee rennon oloisesti vesipiippua – ilmeisesti juuri Suomi-ottelun alla.

– Toivottavasti vetäydyt maajoukkueesta, petturi. Ps. Xavi lähetti terveisiä, kirjoitti Bosnia ja Hertsegovinan kannattaja Twitter-tilillään.

Coco 🇵🇸

@_j_effe
Miralem Pjanić, the night before our most important match of qualifications, where he was the worst player on te pitch 🤢🤮

I hope you retire from NT, fraud

Ps. Xavi said hi

Suomi selviää MM-jatkokarsintaan vaikka häviäisikin Ranskalle, mikäli Ukraina ei voita Bosnia ja Hertsegovinaa. Kaikki illan ottelut alkavat samanaikaisesti, kello 21.45 Suomen aikaa.