HIFK esittelee pian uudet omistajansa – tuottiko osakeanti yli 700 000 euroa?

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelaava HIFK kertoo perjantaina uusista omistajuuskuvioistaan. HIFK:lla on ollut julkinen osakeanti käynnissä toukokuusta lähtien ja se tulee päätökseen vuoden lopulla.

MTV Urheilu uutisoi ensimmäisenä Suomessa, että HIFK Ab:n taustalle olisi tulossa 6-8 elinkeinoelämässä meritoitunutta henkilöä.

HIFK:n toimitusjohtaja Christoffer Perret vahvisti SuomiFutis-sivustolle, että uudet omistajat esitellään perjantaina tiedotustilaisuudessa. Tiedotustilaisuus pidetään Espoon Keilaniemessä, jossa sijaitsee useita suomalaisyritysten pääkonttoreita.

HIFK:n osakeanti alkoi viime toukokuussa ja sen oli määrä päättyä viime kesäkuussa. Osakeantia kuitenkin jatkettiin hallituksen päätöksellä aina vuoden loppuun saakka.

Osakeannissa oli merkittävänä 32 369 uutta osaketta. Seura kertoi verkkokaupassaan, että yksittäisen osakkeen hinta on 30 euroa. Minimimerkintä oli kymmenen osaketta. Verkkokaupassa lukee tällä hetkellä, että varastossa olisi jäljellä 9 000 osaketta.

Näin ollen, jos laskelmat pitävät paikkansa, HIFK olisi saanut osakeannin kautta myytyä 23 369 osaketta. Se tarkoittaisi yhden osakkeen merkintähinnalla, että HIFK olisi saanut kasaan osakeannin kautta 701 070 euroa. Perret ei halunnut kommentoida asiaa tässä vaiheessa.

– Kerromme asiasta tarkemmin huomenna, Perret totesi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Juho Hirvonen
Twitter: @jkhirvonen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.