HJK voitti kotonaan Bolt Arenalla armenialaisen Alashkertin lukemin 1-0. Voitto oli helsinkiläisten toinen Konferenssiliigan lohkovaiheessa. Kummatkin ovat tulleet Alashkertia vastaan. Vieraskentällä HJK nappasi pisteet 4-2-voitolla.

Torstaina Alashkert esiintyi pirteästi avausjaksolla ja HJK tuntui jääneen vähän telineisiin. Kotijoukkue ei päässyt luomaan juuri minkäänlaista uhkaa Ognjen Čančarevićin vartioimalle maalille.

Sen sijaan Klubin maalivahti Hugo Keto joutui venymään muutamaan komeaan torjuntaankin.

HJK sai olla tyytyväinen, että pääsi edes tasatilanteessa tauolle.

Toisella jaksolla myös kotijoukkue pääsi paremmin pallolliseen peliin mukaan. Se myös näkyi taululla, koska heti toisen puoliajan alkuhetkillä Atomu Tanaka vei upealla kudillaan HJK:n johtoon. Käytännössä se oli Klubin ensimmäinen tilanne koko kamppailussa.

Japanilaisen laukaus noin paristakymmenestä metristä oli tarkka, mutta Čančarević kävi erittäin kuumana joukkueensa puolustuslinjalle.

Peli oli kaiken kaikkiaan tasainen. Alashkert oli aika-ajoin vaarallinen ja pyrki aktiivisesti tasoittamaan pelin. HJK kuitenkin kesti ja nappasi jo toisen 500 000 euron voittopalkinnon tililleen.

LASK Linz ja Maccabi Tel Aviv ovat olleet liian vahvoja, mutta taloudellisesti palkintorahaa on kertynyt siis jo miljoonan edestä. Vielä on edessä LASK Linz vieraskentällä 9. joulukuuta.

Silloin Klubi joutuu pärjäämään ilman kapteeniaan. Daniel O’Shaughnessy pelasi torstaina viimeisen kamppailunsa HJK-paidassa. Hän jatkaa matkaansa Saksan 2. Bundesliigaan ja Karlsruher SC:n riveihin.

Kotiyleisö muisti kapteeniaan useamman kerran omilla kannatuslauluillaan.