Veikkausliigan mestari HJK kertoo kotisivuillaan solmineensa kahden vuoden sopimuksen brasilialaisen laitapuolustajan Murilon kanssa. 25-vuotias Murilo siirtyy Helsinkiin SJK:sta, jossa hän pelasi elokuusta 2020 lähtien.

– On minulle edistysaskel, kun pääsen mukaan Suomen suurimpaan seuraan. Olen erittäin tyytyväinen ja aion antaa kaikkeni tämän seuran eteen, Murilo kommentoi sopimustaan.

Murilo pelasi SJK:ssa 35 veikkausliigaottelua, joissa hän teki kaksi ja syötti kahdeksan maalia. Vasempana laitapuolustajana pelaavan Murilon sopimus SJK:n kanssa päättyi tähän kauteen.

– Murilo on hyökkäysvoimainen laitapuolustaja, joka juoksuvoimaisena ja taitavana pelaajana on erittäin hyvä luomaan laadullisia ylivoimia sekä omaa laadukkaat keskitykset, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula kehui.

[readmore from=HJK]

Jalkapallotoimittajat valitsivat Murilon kaudella 2021 myös Pallokoplan vuoden tähdistöjoukkueeseen. Murilo oli tähdistössä ainoa SJK:n pelaaja.

HJK on vahvistanut aiemmin ensi kauden joukkuettaan jo Pyry Soirilla ja Joona Toiviolla. Helsingin Sanomien tietojen mukaan joukkueeseen on siirtymässä myös Interin toppari Arttu Hoskonen.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
🔵⚪️ Murilo Klubiin! 💥

Brasilialainen laitapuolustaja Murilo vahvistaa HJK:n miehistöä kaksi seuraavaa kautta.

👉🏼 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi #Huuhkajat