HJK:n valmennukseen nimekäs vahvistus Huuhkajista: ”Olin todella ilahtunut Tonin kysyessä”

© Kuva: Juha Tamminen

HJK kertoi tiistaina vahvistaneensa valmennustiimiään Toni Korkeakunnaksella, joka korvaa tehtävässä Gnistanin päävalmentajaksi siirtyneen Joonas Rantasen.

Korkeakunnas on työskennellyt Markku Kanervan valmmennustiimissä Huuhkajissa, minkä lisäksi hän on toiminut Palloliiton huippu- ja nuorisovaiheen valmennusosaamisen asiantuntijana ja kouluttajana. Korkeakunnas jatkaa yhä töitään myös A-maajoukkueen valmennusryhmässä.

Viimeinen pesti Veikkausliigasta on FC Lahdesta, jossa hän työskenteli päävalmentajana vuosina 2014-18. Korkeakunnas tuo nyt osaamisensa päävalmentaja Toni Koskelan tueksi. Korkeakunnaksella ja Koskelalla on pitkä yhteinen historia.

– Meillä on Toni Koskelan kanssa yhteistä historiaa jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Olen valmentanut häntä aikoinaan Veikkausliigassa FC Hämeenlinnan joukkueessa vuosituhannen alkupuolella. Tonin ryhdyttyä valmentajaksi olemme vuosien saatossa vaihtaneet useasti ajatuksia valmentamisesta. Olin todella ilahtunut Tonin kysyessä kiinnostustani lähteä jeesaamaan häntä ja Klubia. Tunnen olevani etuoikeutettu liittyessäni HJK:n edustusjoukkueen valmennustiimiin, Kokreakunnas kertoi HJK:n nettisivuilla.

Korkeakunnas tuo valtavan määrän kokemusta HJK:hon.

– Hienoa, että saamme Token mukaan vahvistamaan HJK liigajoukkueen valmentajatiimiä. Hän tuo vankkaa kokemusta ja osaamista päivittäiseen kenttätyöhön sekä profiililtaan täydentää erittäin hyvin nykyistä valmennustiimiä, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula kommentoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.