Paris Saint-Germainiin kesällä siirtynyt Lionel Messi on saanut rajua kritiikkiä hollantilaislegenda Rafael van der Vaartilta.

Messi, 34, on pelannut heikon alkukauden, eikä ole pystynyt nousemaan PSG:ssä sille tasolle, millä hänet totuttiin näkemään Barcelonassa.

Van der Vaartin mukaan vain neljä maalia tällä kaudella tehnyt Messi näyttää kentällä haluttomalta, eikä hän tee töitä joukkueensa eteen.

– Se saa minut surulliseksi. Se on halukysymys. Haluaako hän sitä vai ei? Kun vertaa häntä Cristiano Ronaldoon, toinen heistä taistelee viedäkseen joukkueensa seuraavalle tasolle, toinen ei, van der Vaart sanoi Sportskeedalle.

– Messi kävelee jatkuvasti kentällä. Katson häntä ja ajattelen: ”Etkö häpeä?” Olen ärsyyntynyt Messin toimintaan. Se alkoi jo jonkin verran Ronald Koemanin alaisuudessa [Barcelonassa].

– Hän on kieltäytynyt tekemästä työtä, se ei ole normaalia tuollaiselle pelaajalle. Ja se on sääli, koska tällaista pelaaja ei koskaan synny uudelleen.

LUE MYÖS: Liverpool-legenda täräytti suorat sanat PSG:n hyökkäystriosta – Cristiano Ronaldo jättämässä Lionel Messin jälkeensä: ”Hän sentään tekee maaleja”