Villarrealin päävalmentaja Unai Emery on ilmoittanut, että hän ei siirry Newcastlen manageriksi, vaikka keskustelikin pestistä Valioliigan uuden ökyseuran kanssa.

Emery, 50, oli useiden mediatietojen mukaan Newcastlen ensisijainen vaihtoehto uudeksi manageriksi, mutta espanjalaisluotsi on tyytyväinen nykyisessä seurassaan. Hän kommentoi velloneita siirtohuhuja keskiviikkona sosiaalisessa mediassa.

– Villarreal on minun kotini ja olen sataprosenttisen sitoutunut tähän seuraan.

– Rehellisesti sanottuna olen kiitollinen suuren seuran osoittamasta kiinnostuksesta, mutta olen vielä kiitollisempi siitä, että voin jäädä tänne, ja olen ilmoittanut [Villarrealin puheenjohtajalle] Fernando Roigille päätökseni jatkaa osana tätä hanketta.

Emery aloitti Villarrealin päävalmentajana kesällä 2020 ja johdatti debyyttikaudellaan seuran Eurooppa-liigan mestariksi. Itse hän on voittanut kyseisen kilpailun jo neljä kertaa. Villarreal on tällä hetkellä La Ligassa vasta 13:na, mutta Mestarien liigassa se on tasapisteissä lohkonsa kärkijoukkueen Manchester Unitedin kanssa.

Sky Sportsin mukaan Lucien Favre, Eddie Howe ja Roberto Martinez ovat yhä ehdolla Newcastlen manageriksi.

Newcastle siirtyi viime kuussa 305 miljoonan punnan kaupassa Saudi-Arabian julkisen investointirahaston (PIF) johtaman konsortion haltuun ja nousi samalla yhdeksi maailman rikkaimmista seuroista. Pian omistajavaihdoksen jälkeen manageri Steve Bruce jätti odotetusti tehtävänsä,jä väliaikaisen vetovastuun joukkueesta otti apuvalmentaja Graeme Jones.