Heinäkuussa FC Lahdesta hollantilaisseura FC Emmeniin siirtynyt Jasin Assehnoun oli jäätävässä iskussa maanantain kotiottelussa Almerea vastaan

Toukokuussa Huuhkajissa debytoinut Assehnoun, 22, oli tehnyt kuluvan kauden aikana ainoastaan yhden maalin 14 pelaamassaan ottelussaan, mutta Almerea vastaan ketsuppipullo aukesi oikein kunnolla.

Assehnoun teki joukkueensa kaikki kolme maalia, kun Emmen voitti Almeren 3-0-lukemin. Voittomaaliksi jäänyt 1-0-osuma syntyi jo seitsemännellä peliminuutilla. Assehnounin illan toinen maali nähtiin 20. peliminuutin kohdalla. Hattutemppu tuli täyteen heti toisen puoliajan alussa, 52 minuutin pelin jälkeen, kun suomalaishyökkääjä laukoi pallon upeasti yläkulmaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN NL

@ESPNnl
Jasin Assehnoun met de hattrick, waarvan de derde de mooiste is 😍🔥

#EMMALM

Emmen nousi voittonsa myötä Hollannin Eerste Divisienin kolmanneksi, kahden pisteen päähän kakkosena olevasta Excelsiorista. Kauden päätteeksi sarjan kaksi parasta nousee suoraan Hollannin pääsarjaan, Eredivisieniin, ja sijoille 3-8 päätyneet joukkueet ratkovat keskenään yhden nousupaikan.