Juventuksen hyökkääjälle buuattiin – valmentaja puolusti suojattiaan: ”Hän taisteli kovasti”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen kannattajat buuasivat lauantaina joukkueen hyökkääjälle Álvaro Moratalle, kun hän tuli vaihtoon sarjaottelussa Atalantaa vastaan.

Espanjalaiskärki jäi jälleen maaleitta, mutta hän oli harhasyötöllään avittamassa Atalantaa ottelun ainoan maalin tekemisessä. Moratan, 29, ottelu päättyi 85. minuutilla, kun Kaio Jorge otti hänen paikkansa kentällä.

Morata on pelannut tällä kaudella 17 ottelua, mutta onnistunut maalinteossa vasta neljästi. Edellisen osumansa hän iski marraskuun alussa Mestarien liigassa Zenitiä vastaan. Italian Serie A:ssa Morata on viimeksi heiluttanut verkkoa syyskuun puolivälissä AC Milania vastaan.

Juventuksen päävalmentajalta Massimiliano Allegrilta kysyttiin Moratalle osoitetuista buuauksista lauantaina lehdistötilaisuudessa.

– On selvää, että kannattajat buuaavat, kun asiat eivät mene hyvin, mutta Moratan esitys oli loistava. Hän taisteli kovasti, kommentoi Allegri Football Italian mukaan.

Morata pelaa Juventuksessa kahden vuoden lainasopimuksella Atlético Madridista. Juventus maksaa lainapestistä Atléticolle 20 miljoonaa euroa, ja sillä on 35 miljoonan euron osto-optio Morataan, mutta näillä näkymin se jäänee käyttämättä.

Football Italian mukaan Juventus on tarkkaillut useita hyökkääjiä ensi tammikuun tai kesän siirtoikkunaa ajatellen. Torinolaisten toivelistan kärjessä on Fiorentinan Dušan Vlahović, mutta Viola haluaa tiettävästi serbialaishyökkääjästä 70-80 miljoonaa euroa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.