Koko maailman tarkkailema hyökkääjä mielipuolisessa vireessä – rikkoi seuraennätyksen lauantain kierroksella

© Kuva: Getty Images

Seria A:n Fiorentinassa pelaava 21-vuotias sensaatio Dušan Vlahović jatkaa hämmästyttäviä otteitaan.

Serbialainen kärkipelaaja osui lauantaina Empolin vieraana. Täysosuma jäi firenzeläisten kannalta laihaksi lohduksi. Empoli osui kamppailun loppuhetkillä kahdesti ja piti pisteet Stadio Carlo Castellanin hellässä huomassa.

Fiorentinan kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota. Sen sijaan Vlahovićin vire säilyy kierroksesta toiseen.

Lauantain maali oli nuorelle serbille kauden 11. Tuolla hän ohitti Lazion Ciro Immobilen Serie A:n maalipörssin kärjessä.

Tilastoja tutkiessa hämmästys kasvaa kasvamistaan. Hyökkääjä on viimeistellyt 38 Serie A -ottelussa 28 maalia.

Sama lukema (28) asetetaan myös Vlahovićin kalenterivuoden saldoksi eli vuodelle 2021. Se on Fiorentinan uusi ennätys. Aiempi ennätys yhden vuoden aikana oli ruotsalaishyökkääjällä Kurt Hamrinilla vuodelta 1960 (27).

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä. Juttu jatkuu.

Vlahović on luonnollisesti herättänyt otteillaan kiinnostusta suuremmissa ympyröissä. Serbialaisen sopimus päättyy vuonna 2023 ja hän on kertonut Fiorentinalle, että jatkosopimusta ei tule.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä. Juttu jatkuu edelleen.

Manchester United ja Arsenal ovat olleet kiinnostuneita nuoresta maalitykistä. Myös Bundesliigan jättiläinen Bayern München on kaavaillut Vlahovićista manttelinperijää Robert Lewandowskille.

Myös Tottenhamin tuore italialaisluotsi Antonio Conte on ilmaissut mielenkiintonsa nuoreen kärkipelaajaan. Kenties Fiorentina voisi rahastaa jättisumman jo tammikuussa. Siihen asti Vlahović ehtii vielä parantelemaan ennätyksiään.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.