MM-karsinta
Kreikka – Espanja
Torstai 11.11. klo 21:45

MM-karsinnat ovat Euroopassa siinä vaiheessa, että paikkoja kisoihin aletaan toden teolla jakamaan. B-lohkossa suora kisapaikka tullaan ratkomaan Ruotsin ja Espanjan välillä. Ruotsi vei keskinäisen kamppailun kotonaan, ja johtaa tällä hetkellä lohkoa. Niinpä Espanjan on tänään pakko kukistaa Kreikka, jotta unelma suorasta kisapaikasta säilyisi elossa.

Viime vuodet varjojen mailla vaeltanut Kreikka on jäänyt kärkikaksikon varjoon, vaikka karsinnat ovat olleet aivan hyväksyttävät – joukkue mm. aiheutti Ruotsille tähän asti ainoan tappion lohkossa. Georgian ja Kosovon kanssa jäätiin kuitenkin kertaalleen tasoihin. John van’t Schipin miehistö yrittää vielä kammeta itsensä kärkikaksikkoon. Poissaoloja ja pelikieltoja on sen verran, että aivan optimimiehistöllä tätä ei päästä yrittämään.

Espanjalla tämä vuosi on ollut ihan mukiinmenevä: EM-kisoissa päästiin välieriin ja Kansojen liigassa loppuotteluun asti. Luis Enrique ei saa ihannekokoonpanoa jalkeille, sillä Ansu Fatin, Pedrin sekä Ferran Torresin palveluksista ei päästä tällä erää nauttimaan. Espanja on maanosan ehdotonta eliittiä, mutta vieraissa sillä on ollut ajoittaisia vaikeuksia voittaa. Lisäksi puolustus ei ole ollut koko aikaa täysin järjestyksessä.

Espanja on vieraissakin suosikki, mutta kertoimet ovat aivan liikaa vieraisiin päin kallellaan. Kreikka kelpaa vetokuitille tasoituksella: Aasialainen tasoitus, Kreikka +1 kertoimella 2,23. Maalin tappiolla panos siis palautuu.

LYÖ VETO ILLA