Manchester Unitedin surkea kauden alku sai jatkoa lauantaina, kun Manchester City oli Old Traffordilla pelatussa paikalliskamppailussa vahvempi maalein 2-0.

Valioliigassa on pelattu nyt 11 kierrosta ja United on sarjataulukossa sijalla kuusi. Piste-ero kärjessä olevaan Chelseaan on kasvanut jo yhdeksään pisteeseen. TOP4-sijoitukseenkin on matkaa viisi pistettä.

Jo tässä kohtaa voidaan todeta, että mestaruustaisto on joukkueen osalta ohi. Ilman radikaaleja muutoksia TOP4-sijoituskin on kaukainen haave. Ei siis ihme, että joukkueen tähtipelaajat ovat alkaneet vaatimaan potkuja Ole Gunnar Solskjærille.

Daily Mailin mukaan Bruno Fernandes ja Cristiano Ronaldo eivät ole tyytyväisiä joukkueen nykytilaan. Fernandes on pettynyt siihen, että hänen mielestään joukkue ei saa tarpeeksi ohjausta Solskjærilta ja hänen valmennusryhmältään. Ronaldo puolestaan on huolestunut Unitedin standardien laskusta sen jälkeen, kun hän jätti seuran 12 vuotta sitten.

Pelaajat eivät myöskään ole tyytyväisiä siihen, miten Solskjær on kohdellut Donny van de Beekiä, ja tuntevat myötätuntoa hollantilaispelaajaa kohtaan. Unitedin toissakesän jättihankinta on pelannut kuluvalla kaudella ainoastaan 17 minuuttia Valioliigassa.