Manchester Cityn huipputaitava algerialaistähti Riyad Mahrez on aikeissa vaihtaa maisemaa. 30-vuotias laituri on jäänyt Pep Guardiolan valmentamassa ryhmässä pienille minuuteille tällä kaudella.

Tämän kauden Valioliigassa Mahrez on pelannut ainoastaan 260 minuuttia. 71 miljoonalla eurolla Leicester Cityn ryhmästä Manchesteriin siirtynyt algerialainen herättää kiinnostusta ympäri Eurooppaa.

Mahrezin sopimus kestää aina vuoteen 2023 asti, mutta ranskalaisen Foot Mercaton mukaan siirto on todennäköinen jo tammikuussa.

Real Madrid ja PSG ovat jo aiemmin olleet kiinnostuneita algerialaisesta ja ranskalaismedian mukaan kiinnostus ei ole hiipunut.

Siirrossa on silti yksi kompastuskivi kaikkien osapuolten kannalta. Mahrez on lähdössä alkuvuodesta Afrikan mestaruuskisoihin. Todennäköisesti algerialainen lähtee maajoukkueensa matkaan jo tapaninpäivän eli legendaarisen Boxing Dayn kierroksen jälkeen.

Kisat kestävät noin kuukauden eli ostajaehdokkaat eivät saisi pelaajaa riveihinsä kuin aikaisintaan helmikuun toisella viikolla.