Marca uutisoi aiemmin, että Real Madridin kroatialainen kapellimestari Luka Modrić olisi jatkamassa kesällä päättyvää sopimustaan seuran kanssa.

Ei se uutisena varmasti yllättänyt juuri ketään. Näin kaikki varmasti olettivatkin niin pelaajan kuin seuran näkökulmasta katsottuna.

Totta kai. Miksei näin tapahtuisi? Kaikki muu olisi sen sijaan suuren suuri yllätys.

Superdeporten mukaan yhteistyö 36-vuotiaan taiturin ja Real Madridin välillä saattaa sittenkin olla loppusuoralla.

Madridilaiset ja seuran puheenjohtaja Florentino Pérez tuskin haluavat, että viime kesän Sergio Ramos -tapaus toistuisi. Tuolloin yksi seuraikoni poistui ilmaiseksi. Ramos jatkoi matkaansa Pariisiin.

Modrićin jatkosopimusta on sorvattu lähteen mukaan jo pidemmän tovin. Osapuolet ovat ehdoista kuitenkin varsin kaukana toisistaan.

Pérez tarjosi päävalmentaja Carlo Ancelottin luottopelaajalle ainoastaan vuoden sopimusta. Tiettävästi myös palkkataso olisi hivenen matalampi kuin nykyisessä paperissa.

Real Madridilla on jo pitkään ollut tapana tarjota yli 30-vuotiaille pelaajille ainoastaan vuoden jatkosopimuksia.

Modrić kokee kuitenkin tasonsa riittävän vielä useiden vuosien ajan. Kroatialainen haluaa kahden vuoden sopimuksen, jonka muut pykälät olisivat identtisiä nykyisen kanssa.

Ramosin kohdalla kävi juuri näin. Pelaaja halusi useamman vuoden sopimuksen, mutta seura tarjosi vain vuotta kerrallaan. Lopputuloksen kaikki tietävät.

Modrićia kohtaan on ollut luonnollisesti kiinnostusta hänen iästään huolimatta. Kroatialainen ei ole osoittanut hiipumisen merkkejä.

Lähteen mukaan Modrić hylkäsi niin Newcastlen kuin Tottenhamin lähentelyt, mutta Valioliigaan paluu on hyvin mahdollinen.

Superdeporten mukaan Modrić olisi siirtymässä Pep Guardioalan valmentamaan Manchester Cityyn, jos Real Madrid ei suostu kahden vuoden sopimukseen.

Kroatialaista kiehtoo Valioliiga-paluun lisäksi lopetella uraansa Yhdysvaltojen MLS-liigassa.

Hän pelaisi vuoden tai kaksi Manchesterissa ja siirtyisi sitten organisaation sisällä New York City FC:n riveihin.