Turkulainen jalkapalloikoni Kim Suominen kuoli torstai-iltana sairaskohtaukseen. Turun Sanomien mukaan 52-vuotias Suominen menehtyi kesken jalkapalloharjoitusten.

Hän valmensi TPS:n B-junioreita. IS:n saamien tietojen mukaan valmentajakollega oli nopeasti alkanut elvyttämään Suomista tämän lyyhistyttyä.

Turun yliopistollinen keskussairaala sijaitsee myös aivan Kupittaan kenttien läheisyydessä. Ammattitaitoinen apu oli paikalla erittäin nopeasti, mutta mitään ei ollut lopulta tehtävissä.

Traagisen poismenon tapahtumapaikalle on perjantaina ilmestynyt kynttilöitä. Kupittaan kenttä numero 5 jäi viimeiseksi paikaksi, jossa kaupungin pidetty ja intohimoinen jalkapalloihminen nähtiin elävänä. Sen lajin parissa, joka Suomiselle oli erityisen rakas.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Jani Meriläinen

@J_Merilainen
Tänään on ollut poikkeuksellisen hiljainen päivä😥

TPS-perheen ja junioritoiminnan jäsenet kokoontuvat perjantaina Kupittaalle. Paikalla kerrotaan tarjottavan kriisiapua sitä tarvitseville.

Myös 39 A-maaottelua urallaan pelannut Suominen valmensi TPS:n B17-ikäryhmää kymmenen vuoden ajan.

Suominen edusti pelaajaurallaan kasvattajaseuransa TPS:n lisäksi Jazzia, FC Interiä, Jaroa, TPV:tä, itävaltalaista Admira Wackeria ja ruotsalaista IFK Norrköpingiä.