Valioliiga
Liverpool – Arsenal
Lauantai 20.11. klo 19:30

Lauantai huipentuu Valioliigassa klassikkotason otteluun Liverpool – Arsenal. Lisäkipinää matsiin antaa se, että molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä hyvässä iskussa ja myös Arsenal mukana taistelussa europaikoista: Liverpool on neljä pistettä kärjessä olevaa Chelseaa jäljessä ja pitää tällä hetkellä neljättä sijaa. Arsenal puolestaan on seuraavana kaksi pistettä Poolia perässä.

Ennen sarjataukoa Liverpool hävisi tällä kaudella ensimmäisen kerran kaikki kilpailut huomioiden: paikkansa paremmin hyödyntänyt West Ham jatkoi vahvaa menoaan ja Pool oli lyöty. Omat huolensa Jürgen Kloppilla on poissaolojen kanssa – lista vemppamiehistä sen kun pitenee, ja tämä iskee etenkin keskikentälle. Kärkeen Kloppilla on toki laittaa maailmanluokan kolmikko Mohamed Salahin johdolla.

Arsenal on kairannut viime viikkoina voittoja, ja viime kierroksella kaatui Watford niukasti, mutta täysin ansaitusti. Mikel Arteta on saanut rivit yhtenäisiksi karmean alun jälkeen, ja varsinkin Takehiro Tomiyasun saapuminen Bolognasta antoi tykkimiehille ison piristysruiskeen. Joukkueen puolustus on tällä hetkellä täysin eri tasolla kuin alkukaudesta. Lisäksi erikoistilannepelaaminen on kehittynyt huomattavasti. Granit Xhaka on ainoa varma merkittävä poissaolija Poolia vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Arsenalin on oltava Poolia vastaan aktiivinen ja prässäävä – muuten tulee noutaja. Pelistä voikin odottaa nopeatempoista ja maaliodottamakin on korkeahko. Lähdetään maalivetoon, mutta otetaan positio sille, että osumia syntyy jo ottelun alkupuolella: vetosuositus on Maalien määrä ensimmäinen puoliaika: yli 1.5 kertoimella 2,14. Eli kahdella ekan puolikkaan maalilla pärjätään.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO