Mestarien liiga
Malmö FF – Chelsea
Tiistai 02.11. klo 19:45

HJK:n kanssa loppukesästä kisaillut Malmö FF on Mestarien liigassa hypännyt syvään päähän. Kolme ensimmäistä UCL:n lohkovaiheen ottelua on tuonut ruotsalaisille yhtä monta tappiota, ja maaliero kirjataan näistä otteluista lohduttomasti 0-11. Tiistaina kotiyleisö pääsee ihailemaan maailmanluokan menoa, kun Chelsea saapuu vierailulle Eleda Stadionille. Mutta lupaako asetelma automaattisesti uutta murskatappiota Malmölle?

Chelsea ja Juventus ovat perusluokaltaan täysin eri planeetalta kuin Malmö FF. Vierastappio Zenitille sai puolestaan jyrkkyyttä, kun Anel Ahmedhodzic lensi toisen jakson alkupuolella pihalle suoralla punaisella. Toppari on pelikieltonsa sovittanut, ja pelaa Chelseaa vastaan. Samoin loukkaantumiset alkavat pikkuhiljaa helpottaa, ja Jon Dahl Tomasson ei joudu tekemään niin paljon kompromisseja kokoonpanonsa kursimisessa. Maalinteko tulee olemaan tiistaina yhtä vaikeaa kuin aikaisemminkin.

Chelsea haki viikonloppuna helpot pisteet Newcastlelta. Tehot ovat kunnossa, vaikka Romelu Lukaku sekä Timo Werner ovatkin poissa. Todennäköisesti myös Mason Mount on tiistaina sivussa, mutta Thomas Tuchelilla on kyllä laatua reservissä. Tuchel ei epäröi harjoittaa rotaatiota, jos katsoo joukkueensa tarvitsevan tuoreita jalkoja kentälle. Voiton vieraat kyllä tarvitsevat, sillä pistemenetyksiin ei ole tällä hetkellä lohkossa varaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Alakerraltaan vakaa Chelsea tulee viemään isänniltä tilan. Marraskuinen ilta Ruotsissa ei kuulu kaikkein sytyttävimpiin lähtökohtiin, eikä olisi mikään yllätys, jos tavoitteena olisi vain rutiinivoitto. Maaliodottaman voisi kuvitellakin olevan suhteellisen maltillinen. Otetaan vetovalinnaksi Ottelussa alle 3 maalia. Kolmella maalilla panos palautetaan, ja pienemmillä maaliluvuilla saadaan lunastus.

LYÖ VETO ILLA