Belenenses SAD ja Benfica kohtasivat toisensa lauantai-iltana Portugalin pääsarjan ottelussa, jota ei olisi missään vaiheessa pitänyt pelata.

Koronakaaoksen keskellä olevalla Belenenses SAD:lla on pitkälti kaikki edustusjoukkueensa pelaajat karanteenissa. Sen seurauksena Belenenses SAD joutui aloittamaan Benfica-ottelun vain yhdeksällä pelaajalla. Yksi kenttäpelaajista oli joukkueen varamaalivahti.

Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki kentällä nähdyt Belenenses SAD:n pelaajat pelaavat normaalisti seuran B-joukkueessa.

Portugalilaismediat paljastivat kesken ottelun, ettei Belenenses SAD:n seurajohto ollut pyytänyt maan jalkapalloliitolta ottelun siirtämistä valtavista koronavirushuolista huolimatta.

Maan suurin seura Benfica johti ottelua tauolla 7-0.

Belenenses SAD saapui toiselle jaksolle vain seitsemän pelaajan kanssa ja välittömästi ottelun jatkuttua isäntien pelaaja kaatui kentän pinnalle ja osoitti tuomarille, ettei voisi jatkaa peliä. Siinä vaiheessa ottelun tuomari keskeytti kamppailun, sillä Belenenses SAD ei olisi voinut jatkaa ottelua kuudella pelaajalla.

Benfica-kasvatti ja seuran suuri kannattaja Bernardo Silva kummasteli Twitterissä, miksei ottelua siirretty toiseen ajankohtaan.

– Mitä tämä on? Olenko ainoa, joka ei ymmärrä, miksei ottelua siirretty toiseen ajankohtaan, Manchester Cityn tähti twiittasi.

Lähde: Record

Bernardo Silva

@BernardoCSilva
O que é isto? Sou o único a não perceber o porquê do jogo não ter sido adiado? 🤦🏻‍♂️