Real Madrid houkuttelee Chelsean tähtipelaajaa tuplaamalla palkan

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on ollut koko syksyn ajan erittäin kiinnostunut Chelsean saksalaisesta keskuspuolustajasta Antonio Rüdigerista.

Los Blancos on joutunut peluuttamaan Bayern Münchenista saapunutta David Alabaa topparina, jotta puolustuslinjan keskustan laatu säilyisi tarpeeksi kovana.

Uusi tähtiluokan keskuspuolustaja vapauttaisi Alaban omimmalle tontilleen laitaan. Rüdiger ei ole toistaiseksi suostunut jatkosopimusta allekirjoittamaan. Hänen sopimuksensa lontoolaisseuran kanssa päättyy tulevana kesänä.

Real Madridin palkkabudjetista vapautuu suurehko vuori rahaa kesällä. Gareth Balen, Marcelon ja Iscon sopimukset päättyvät. Lisäksi Eden Hazard on niiden pelaajien joukossa, joista madridilaiset haluaisivat eroon kenties jo tammikuussa.

Rüdigeria yritetään houkutella brasilialaisen Éder Militãon topparipariksi myös roimalla palkankorotuksella.

Saksalainen ansaitsee noin 100 000 puntaa eli liki 117 000 euroa viikossa. Madridin jätti aikoo tuplata Rüdigerin palkan, jos tämä kesällä laittaa nimensä sopimuspaperiin.

Topparin esitykset ovat olleet erittäin vahvoja ja Valioliigan sekä Chelsean taloustilanne on tiedossa. Voi olla, että rahalla Real Madrid ei tätä kisaa välttämättä edes voita.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.