Real Madridista tuli keskiviikkona ensimmäinen seura, joka on iskenyt tuhat maalia Mestarien liigassa.

Los Blancosin juhlamaalista vastasi Karim Benzema, joka tehtaili Madridin kummatkin osumat 2-1-voitossa Šah’tar Donetskia vastaan. Real Madrid on 13 mestaruudellaan Mestarien liigan menestynein seura myös pokaaleissa mitattuna.

Real Madridilla on nyt yhdeksän pistettä kasassa neljästä lohko-ottelusta, ja se nousi voittonsa myötä lohkokärkeen ainakin toistaiseksi.

Šah’tar Donetskin putoaminen Mestarien liigasta voi varmistua vielä myöhemmin keskiviikkona, jos Sheriff Tiraspol voittaa Internazionalen. Šah’tarilla olisi kuitenkin yhä mahdollisuus nousta lohkossa kolmanneksi ja jatkaa siten europelejään Eurooppa-liigan puolella.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Alkuillan toisessa ottelussa mittaa toisistaan ottivat AC Milan ja Porto, jotka päätyivät 1-1-tasapeliin. Milan on pelannut Italian Serie A:ssa jo 11 kierrosta ilman tappiota, mutta Mestarien liigassa se ei ole voittanut neljällä yrittämällä yhtään ottelua.

Milan ei voi päästä Mestarien liigan pudotuspeleihin, jos Atlético Madrid voittaa myöhemmin illalla Liverpoolin vieraskentällä. Eurooppa-liigaan Milanilla olisi kuitenkin yhä mahdollisuus. Porto nousi tasapelin myötä lohkon toiselle sijalle ennen Liverpoolin ja Atléticon ottelua.

Mestarien liiga keskiviikkona 3.11.

Real Madrid – Šah’tar Donetsk 2-1

AC Milan – Porto 1-1

Borussia Dortmund – Ajax (22.00)

Liverpool – Atlético Madrid (22.00)

Manchester City – Club Brugge (22.00)

RB Leipzig – PSG (22.00)

Sheriff Tiraspol – Internazionale (22.00)

Sporting – Beşiktaş (22.00)