Ruotsin päävalmentaja osoitti raivostuneena mieltään UEFA:n outoja rajoituksia vastaan: ”Päivä ennen peliä on yhtä tärkeä kuin ottelupäivä”

© Kuva: Getty Images

Janne Andersson ei ollut tyytyväinen Ruotsin maajoukkueen saamaan kohteluun ennen MM-karsintojen vierasottelua Espanjaa vastaan.

Päävalmentaja raivostui, koska joukkue ei päässyt harjoittelmaan Sevillassa koko kenttää käyttäen.

Andersson nähtiin huutamassa UEFA:n jäsenille, jotka olivat sulkeneet stadionin nurmen tietyt osat pois käytöstä. Hän eteni seuraavaksi kentälle ja painoi jalkansa nurmelle kokeillen sitä saappaallaan. Lyhyen tutkinnan jälkeen Andersson säntäsi tuohtuneena pukukoppiin jättäen pelaajansa ja muun valmennusryhmän keskenään kentälle.

– Kun saavuimme kentällä oli joitakin vaurioita ja se sai minut suuttumaan, Andersson kommentoi Marcan mukaan lehdistölle.

– Se ei ollut ratkaiseva asia, mutta kenttä ei ollut kunnossa. En ymmärrä miksi he eivät antaneet meidän käyttää koko kenttää. Päivä ennen peliä on yhtä tärkeä kuin ottelupäivä. Meille on tärkeää saada viettää tunnin sessio stadionilla ilman rajoituksia.

Ruotsi kohtaa sunnuntaina Espanjan vieraissa karsintojen päätösottelussaan. Espanja on ennen kamppailua pisteen Anderssonin miehistöä edellä.

Vain lohkon voittaja etenee suoraan Qatarissa ensi vuonna pelattavaan MM-turnaukseen.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.