Sergio Agüeron peliura ohi? Näin hän kommentoi tilannettaan

© Kuva: Getty Images

Kataloniasta kantautui perjantaina todella huolestuttavia uutisia, kun Catalunya Radion toimittaja Marta Carreras kertoi Sergio Agüeron peliuran olevan vaakalaudalla.

Agüero, 33, kärsi lokakuun lopulla pelatussa Alavés-ottelussa rintakivuista sekä hengitysvaikeuksista ja joutui jättämään kentän jo avausjaksolla. Barcelona tiedotti viime viikolla, että argentiinalaishyökkääjä on tositoimista sivussa ainakin kolme kuukautta.

Carrerasin mukaan Agüeron sydämen rytmihäiriöt eivät ole hyvänlaatuisia, joiden takia hänen peliuransa saattaa päättyä ennenaikaisesti. Nämä huhut tavoittivat välittömästi myös itse Agüeron, joka otti asiaan kantaa Twitterissä.

– Huhujen myötä voin kertoa seuraavani seuran lääkärien antamia ohjeita, käyn testeissä ja hoidoissa. Katsotaan tilannettani sitten, kun 90 päivää on kulunut. Aina positiivisella mielellä, Agüero twiittasi.

Agüero ei siis lytännyt huhuja täysin, mutta hänen mukaansa mitään varmuutta peliuran jatkosta tai lopetuksesta ei tässä kohtaa vielä ole.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.