Serie A:n maalitykki joutuu operaatioon – kasvoissa useita murtumia

© Kuva: Getty Images

Victor Osimhen koki kovia sunnuntaisessa Serie A:n kärkitaistossa, kun Internazionale voitti Napolin 3-2.

Napolin hyökkääjä joutui jättämään ottelun kesken toisen jakson alussa törmättyään pahannäköisesti Interin Milan Škriniariin. 22-vuotias Osimhen sai kovan osuman päähänsä ja vietiin San Sirolta sairaalaan.

Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että Osimhenilla on useita murtumia niin poskiluussaan kuin silmäkuopassaankin. Napoli tiedotti Osimhenin viettäneen sunnuntain ja maanantain välisen yön milanolaisessa sairaalassa. Osimhenin on määrä käydä operaatiossa seuraavien päivien aikana.

Mundo Deportivon mukaan Osimhen on noin kuukauden ajan sivussa pelikentiltä. Osimhen osallistunee Afrikan mestaruusturnaukseen tammi-helmikuussa, joten pelit Napolin paidassa jäävät vähiin seuraavien kuukausien aikana.

Napolin seurahistorian kallein hankinta on pelannut vakuuttavan alkukauden. 14 ottelussa on syntynyt 9 maalia.

Napoli ja AC Milan ovat tasapisteissä Serie A:n kärjessä.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️