Terry Ablade, 20, oli maanantaina jälleen huimassa iskussa, kun Fulhamin alle 23-vuotiaiden joukkue kohtasi Middlesbroughin vastaavan ikäluokan.

Pikkuhuuhkajissa lokakuussa debytoinut Ablade teki jo avausjakson aikana kaksi maalia, jotka siivittivät Fulhamin 2-0-kotivoittoon. Voitto oli Valioliiga 2:sen sarjakärjessä majailevalle Fulhamille jo kuudes peräkkäinen.

Ablade pelasi ottelussa 68 minuuttia ja oli Fulhamin twiitin perusteella lähellä viimeistellä ottelun toisella puoliajalla myös illan kolmannen osuman.

Tällä kertaa hattutemppu jäi tekemättä, mutta suomalaishyökkääjän alkukausi on ollut upea. Ablade on tehnyt yhdeksään otteluun peräti seitsemän maalia. Maalipörssin kärkipaikalla oleva Man Cityn James McAtee on tehnyt kymmenen osumaa.

Fulham Football Club

@FulhamFC
Electric stuff! ⚡️

Another great day for #FFCU23s. 👏