Seinäjoen Jalkapallokerhosta tuttu espanjalaishyökkääjä Carlos López Cano kuoli torstai-iltana tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa.

Katalonialaislähteiden mukaan López, 34, oli menettänyt autonsa hallinnan, jonka jälkeen hän oli ensin törmännyt aitaan ja sitten vastaan tulleeseen autoon. Toisen auton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

López edusti SJK:ta vuonna 2014. Espanjalaishyökkääjä voitti SJK:n kanssa Liigacupin ja teki finaalin voittomaalin. Kaiken kaikkiaan hän pelasi seurassa 16 ottelua ja onnistui maalinteossa neljä kertaa.

Täyttä kautta López ei SJK:ssa viettänyt, sillä hänet myytiin kauden lopulla sarjaporrasta alempana pelanneeseen FC Hakaan. Siellä hän pelasi seitsemän ottelua ilman maaleja.

Selkäsauna 🇺🇦

@Selkasauna
Ex-SJK hyökkääjä, espanjalainen Carlos Lopez, kuoli eilen auto-onnettomuudessa. Hän oli 34-vuotias. SJK:ssa Lopez pelasi yhteensä 16 ottelua kaudella 2014 ja teki neljä maalia. Mm. voittomaalin Liigacupin finaalissa ja kaksi SJK:n ensimmäisessä Veikkausliigavoitossa. RIP. 😥

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.