”Tiedämme pystyvämme parempaan” – PSG:n tähtisikermän hankaluudet Mestarien liigan reissuilla jatkuvat

© Kuva: Getty Images

PSG varmisti kyllä jatkopaikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä keskiviikkona, mutta ei sillä tavalla, millä olisi halunnut. PSG menetti itse 1-0-johtonsa Manchester Cityä vastaan, ja hävisi vieraspelin 1-2. Pudotuspelipaikka varmistui, kun RB Leipzig rökitti Club Bruggea 5-0, mutta PSG:n on tyytyminen lohkonsa kakkospaikkaan.

PSG:n toppari Presnel Kimpemben mielestä tulos ei vastaa joukkueen potentiaalia.

– Ykköstavoite oli tietysti päästä jatkoon, mutta olemme silti pettyneitä tappioon, Kimpembe totesi medialle.

– Tiedämme pystyvämme parempaan. Olemme kilpailijoita, emmekä pidä tappioista. Mitä meidän sitten pitää parantaa? Meidän täytyy tappaa pelit aiemmin.

– Meidän täytyy myös tehdä töitä joukkueena, blokata keskeltä ja liukua. Siten homma hoituu.

Valmentaja Mauricio Pochettino sanoi Manchester Cityn olleen avausjaksolla parempi, vaikka tauolle mentiinkin 0-0:ssa. Tappiosta huolimatta PSG:n käskyttäjä näki omiensa otteissa paljon hyvää.

– Etenkin toisella jaksolla joukkueen ilme oli sellainen, jonka haluamme nähdä. Olen hyvin tyytyväinen kaikkiin pelaajiin. Ottaen huomioon kauden alun olosuhteet, on hienoa olla jatkossa.

Pariisilaisten hyökkäyksessä superkolmikko Kylian Mbappé, Neymar ja Lionel Messi pelasi täydet minuutit, ja Mbappé teki joukkueen ainoan maalinkin. Sergio Ramos oli loukkaantumisestaan toivuttuaan ensi kerran PSG:n kokoonpanossa, mutta istui koko pelin vaihtopenkillä.

PSG ei ole voittanut vieraissa yhtään neljästä viimeisestä Mestarien liigan ottelustaan. Tämän kauden lohkovaiheessa siltä jäi vierasvoitto haaveeksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.