Tiesitkö? Loris Karius edustaa yhä Liverpoolia – seura yrittää päästä saksalaisvahdista eroon tammikuussa

© Kuva: Getty Images

Loris Karius nousi toukokuussa 2018 negatiivisella tavalla otsikoihin, kun hän päästi luvattoman helposti kaksi maalia selkänsä taakse Liverpoolin ja Real Madridin välisessä Mestarien liigan finaalissa.

Karius sai ottelun jälkeen mielettömän määrän lokaa niskaansa, eikä ole liioiteltua sanoa, että kyseinen 90-minuuttinen koitui hänen peliuransa kohtaloksi. Ei edes siitä huolimatta, että saksalaisvahti on vasta 28-vuotias.

Kariusista ei ole katastrofaalisen Mestarien liigan finaalin jälkeen kuultu. Hän siirtyi kyseisen ottelun jälkeen kahdeksi vuodeksi lainalle Besiktasiin, ja viime kauden saksalaisvahti vietti lainalla kotimaassaan Union Berlinin riveissä.

Täksi kaudeksi Karius kuitenkin palasi Liverpooliin, mutta ei ole kertaakaan mahtunut edes joukkueen kokoonpanoon. Ei edes siitä huolimatta, että joukkueen ykkös- ja kakkosvahti oli sivussa hiljattain pelatusta Preston-ottelusta.

Mirrorin mukaan Liverpool antaa Kariusin lähteä ilmaiseksi tammikuussa, mikäli joku seura hänet haluaa. Liverpool yritti tiettävästi jo kesällä kuumeisesti myydä saksalaista, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Kariusin Liverpool-sopimus ulottuu ensi kesään. Hän ei ole pelannut yhtäkään kilpaottelua Liverpool-paidassa Kiovan finaalitappion jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.