Tyrmäys: Kannattajat jättivät Old Traffordin jälleen kesken pelin – Manchester United laukoi useammin omaa maalia kuin Cityn maalia kohden!

© Kuva: Getty Images

Manchesterissa pelattiin lauantaina odotettu Valioliigan paikalliskamppailu. Old Traffordin kotiyleisö suhtautui varmasti otteluun jo ennakkoon hivenen pelonsekaisin tuntein.

Edellinen huippukamppailu Unitedin legendaarisessa kotipyhätössä päättyi Liverpoolin 5-0-murskavoittoon.

Pep Guardiolan luotsaama City osoitti sen pelon myös aiheelliseksi.

United jäi täysin hallitsevan mestarin jalkoihin. City olisi voinut voittaa kamppailun paljon rumemmin lukemin, mutta kotijoukkueen espanjalainen maalivahti David de Gea pelasi kelpopelin.

Silmukka Ole Gunnar Solskjærin kaulalla alkaa varmasti kiristymään, mutta City oli myös todella kova.

– Muutama viikko sitten törmäsimme tiiliseinään ja näköjään sama toistui tänään, mutta kyllä me tästä nousemme, Solskjær sanoi.

Seuran pelaajalegenda Rio Ferdinand nosti hämmentävän tilastopoiminnan sosiaalisessa mediassa esille. United ”laukoi” enemmän kohden omaa maaliaan kuin paikallisvastustajansa. Se kertonee kaiken oleellisen.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä. Juttu jatkuu alla.

Manchester United oli kaiken kaikkiaan todella pahasti jäljessä kaikessa. Cristiano Ronaldon City sai riisuttua täysin aseista. Portugalilaisella oli yksi maalipaikka ja Sky ei omissa arvioissaan vitosta parempaa arvosanaa miehelle suonut. Tosin eipä sellaisia kotijoukkueesta muutkaan saaneet.

Liverpoolia vastaan nousi pinnalle kannattajien marssi kesken kamppailun pois Old Traffordin lehtereiltä. Sama toistui lauantaina, mutta pienemmässä mittakaavassa.

Derbyn ollessa vielä käynnissä, stadionilla näkyi tuhansia punaisia penkkejä. Eli haluttuja istumapaikkoja, joiden omistajat olivat mystisesti kadonneet.

Seuraavaksi edessä on maaottelutauko, jonka jälkeen Unitedin urakka jatkuu vieraspelillä Watfordia vastaan.

Solskjaerin kommentit alla. Jos twiitti ei näy, niin tästä. Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Cityn valmentajavelho Guardiola oli luonnollisesti tyytyväinen pelin jälkeen.

– Kun pitää palloa, niin hiljentää stadionin. Olen ollut täällä aiemminkin ja ihaillut kotiyleisön tunnelmaa. Paras tapa hiljentää heidät, on pitää palloa ja estää Unitedin pelaajien juoksut, Guardiola kertasi.

– He yrittivät vielä vastata toisella jaksolla, mutta eivät siihen kyenneet. Tiedättekö miksi? Koska meillä oli pallo.

City kohtaa kotonaan maaottelutauon jälkeen Evertonin. Guardiolan kommentit pelin jälkeen alla. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Lähteet: BBC, Sky, beinSPORTS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.