Uskokoon ken haluaa – Michael Carrick Cristiano Ronaldon penkityksestä: ”Otti sen tosi hyvin”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin väliaikaismanagerina – ennen varsinaisen väliaikaismanageri Ralf Rangnickin odotettua saapumista – toimiva Michael Carrick teki melkoisen ratkaisun kello 18.30 Suomen aikaa käynnistyneen Chelsea-ottelun kokoopanoa laatiessaan.

Carrick pudotti avauskokoonpanosta Cristiano Ronaldon penkin puolelle. Juuri ennen alkuvihellystä Sky Sportsille puhunut 40-vuotias kertoi ilmeenkään värähtämättä, että keskustelu melkoisen egon omaavan portugalilaisen kanssa aiheesta sujui hyvin.

– Meillä on oli kunnon keskustelu aiheesta. Hän otti sen (päätöksen) tosi hyvin.

Ottelu Stamford Bridgellä on 11. minuutilla vielä maaliton.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.