Vakioveikkauksesta on tullut ajan saatossa mielenkiintoista ajanvietettä monelle jalkapallon ystävälle.

Nyt vedonlyöntiyhtiö Group tuo markkinoille uuden ajan vakioveikkauksen: Miljonääri-pelin.

Merkittävät erot pelien välillä:

  • Vakioveikkauksessa veikataan 13:a kohdetta ja jokaisessa kohteessa on kolme vaihtoehtoa (1, x, 2). Miljonäärissä veikataan 20:tä kohdetta ja jokaisessa kohteessa on kaksi vaihtoehtoa.
  • Vakioveikkauksessa voitto jaetaan oikein veikanneiden kesken ja voittaakseen jotain ei tarvitse saada jokaista kohdetta oikein. Miljonäärissä kaikki kohteet on saatava oikein. Alkurahaksi annetaan miljoona euroa ja sen voi joko laittaa aina kokonaan seuraavaan kohteeseen tai puolittaa vaihtoehtojen kesken. Voittavan vaihtoehdon rahasumma jää aina käytettäväksi seuraavaan kohteeseen.
  • Vakioveikkauksessa veikataan kaikkia kyseisen viikon kohteita. Miljonääripelissä tarjotaan 60 päivän aikana yksi kohde per päivä. Kohteita voi siis jättää välistä, kunhan veikkaa 20:tä kohdetta 60 päivän aikana.
  • Vakioveikkausta voi pelata kuinka monta riviä tahansa. Miljonääri-peliin ei voi ostaa riviä, vaan osallistumisoikeuden saa kun pelaa 25 eurolla urheiluvedonlyöntiä illa, illä tai lla. Vasta kun miljoona on kulutettu loppuun, voi hankkia itselleen uuden osallistumisoikeuden.

– Kaikki näyttää nyt siltä, että meillä on käsissä täysin poikkeuksellinen tuote, Groupin urheiluvedonlyönnin johtaja Jussi Metsiö sanoo yhtiön tiedotteessa.

– Ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että tämä voi olla 2020-luvun uusi vakioveikkaus.

Alla kuva siitä, miten Miljonääri-peli käytännössä toimii.