Voiko tämä olla tottakaan? MM-karsintaottelu päättyi lukemiin 19-0!

Belgian naisten jalkapallomaajoukkue voitti torstaina MM-karsintaottelun Armeniaa vastaan lukemin 19-0. Kyllä, luit aivan oikein, 19-0!

Jo aiemmin torstaina naisten MM-karsinnoissa nähtiin uskomaton tulos, kun Pohjois-Irlanti voitti Pohjois-Makedonian vieraissa 0-11. Harva olisi uskonut, että vastaavia lukemia nähdään ihan hetkeen, mutta lopulta siinä ei mennyt kuin muutamia tunteja, kun tuo tulos oli pelkkää paperia.

Belgian avauskokoonpanoon nimetyistä pelaajista seitsemän onnistui maalinteossa. Tehokkain pelaaja oli Tessa Wullaert, joka teki peräti viisi maalia ja antoi kolme maalisyöttöä. Topparina pelannut Amber Tysiak teki hattutempun, kuten myös keskikenttäpelaaja Tinne De Caigny, joka pelasi vain avausjakson.

Armenian MM-karsinnat eivät ole sujuneet kovin ruusuisesti, sillä joukkue on hävinnyt kaikki viisi otteluaan maalierolla 0-36. Lohkon kolmantena oleva Belgia (10p.) sen sijaan taistelee kiivaasti kisapaikasta yhdessä Norjan (13p.) ja Puolan (11p.) kanssa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.