Kesän EM-kisoissa karmealla tavalla globaalisti otsikoihin noussut Christian Eriksen harkitsee edelleen vahvasti uransa jatkamista.

Vielä toistaiseksi Inter Milanissa kirjoilla oleva tanskalaistähti ei voi jatkaa uraansa ainakaan Serie A:ssa. Italiassa ei vastaavien sydänperäisten ongelmien jälkeen ammattilaisena saa jalkapalloa pelata.

Sen sijaan Tanskan Superliigan Odense BK on tarjoamassa Eriksenille sopimusta.

29-vuotias tanskalainen on harjoitellut seuran tiloissa jo ennestään. Entinen Tottenhamin ja Ajaxin mies ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstään.

Odensen toimitusjohtaja Enrico Augustinus sanoi, että kaikki on pitkälti Eriksenistä itsestään kiinni.

– Tämä riippuu sataprosenttisesti Christianin päätöksestä. Meillä on hyvät välit ja olemme usein yhteyksissä toisiimme. Jos hän päättää jatkaa pelaamista, niin totta kai haluamme Christianin meille.

– Raha on sitten toinen asia. Eihän yksikään tanskalaisjoukkue pystyisi ostamaan hänen sopimustaan ulos. Saa nähdä miten asia järjestettäisiin. Eikä palkatkaan luonnollisesti ole samaa tasoa.

Voisi kuvitella, että Eriksenin kohdalla palkkataso tuskin koituisi ratkaisevaksi tekijäksi. Merkittävämpää on, että haluaako tanskalaistaituri vielä jatkaa pelaamista. Luonnollisesti myös terveyttä vaarantamatta.

Lähteet: BT.dk, Calciomercato