Entinen huippupelaaja kritisoi avoimesti Cristiano Ronaldoa – sai pian yllättävän tekstiviestin: ”Cristiano, mikä sinua vaivaa?”

© Kuva: Getty Images

Italialaislegenda Christian Vieri juontaa Twitch-kanavallaan suosittua BoboTV-ohjelmaa.

Antonio Cassano vierailee ohjelmassa viikottain puhumassa jalkapallomaailman polttavista puheenaiheista.

Cassano muistetaan parhaiten AS Romasta, mutta entinen Italian A-maajoukkuehyökkääjä edusti urallaan myös muun muassa Real Madridia, AC Milania ja Internazionalea.

Cassano on kritisoinut ohjelmassa useasti Cristiano Ronaldoa.

Hiljattain Cassano totesi pitävänsä legendaarista Ronaldo Nazariota parempana pelaajana kuin Cristiano Ronaldoa.

Cassano paljasti saaneensa tekstiviestin Ronaldolta. Nykyään Manchester Unitedia edustava Ronaldo ei liiemmin pitänyt Cassanon kommenteista.

– Cristiano kirjoitti minulle tekstiviestin WhatsAppissa pyytäen enemmän kunnioitusta, sillä hän on voittanut niin paljon ja tehnyt valtavasti maaleja. Minua ei pelota kertoa totuutta julkisesti. Kysyin Gianluigi Buffonilta, miten Ronaldo on saanut numeroni. Buffon kertoi antaneensa numeroni Juventuksen pressipäällikölle, joka on antanut sen eteenpäin Ronaldolle.

– Ronaldo sanoi tehneensä urallaan 750 maalia ja muistutti minun tehneen vain 150. Rakas Cristiano. Sanon sinulle yhden asian. Sinulla on kaikki mahdollinen, joten voisit elää rauhallisemmin ilman stressiä. Elä kuin Leo Messi, joka ei ole kiinnostunut mistään, ennemmin kuin kirjoittelet minulle. Buffon ja Giorgio Chiellini tietävät, että suutuin tästä. Cristiano, mikä sinua vaivaa ja mikä ongelmasi on, Cassano kummasteli.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.