Historia toisti itseään – Arsenalin puolustaja ajoi aseistautuneen autovarkaan pakosalle, roistolle viiden vuoden vankeustuomio

© Kuva: Getty Images

Moni saattaa muistaa vielä, kuinka kaksi veitsin aseistautunutta varasta yritti ryöstää heinäkuussa 2019 Arsenalissa vielä tuolloin pelanneen Mesut Özilin auton. Varkaus jäi kuitenkin yritykseksi, kun Özilin seuratoveri Sead Kolasinac kävi vastarintaan ja ajoi moottoripyörällä liikkuneet roistot pakosalle (lue lisää).

Nyt historia on tavallaan toistanut itseään. Lontoon alueen poliisi julkaisi videon, jossa Arsenalin brasilialaistoppari Gabriel oli joutua autovarkauden uhriksi. Baseball-mailaa heilutellut varas yritti varastaa Gabrielin Mercedes-merkkistä autoa tämän omasta autotallista.

Kaksi miestä oli seurannut Gabrielia ja tämän kyydissä ollutta ystävää puolustajan kotiin, ja valvontakameralle tallentui, kuinka ryöstäjä vaati Gabrielilta tämän auton avaimia ja rannekelloa. 23-vuotias Gabriel ojensi miehelle ensin avaimet, mutta mottasi vähän myöhemmin tätä naamaan ja pudotti miehen lippiksen ennen kuin tämä juoksi pakosalle.

Poliisi onnistui selvittämään miehen DNA:n tämän lippiksen avulla. Miehelle langetettiin marraskuussa viiden vuoden vankeustuomio.

– Kukaan ei loukkaantunut, mutta tilanne säikäytti pahoin. Ryöstäjät sattuivat valitsemaan uhreikseen kaksi hyväkuntoista miestä, jotka pystyivät puolustamaan itseään, syyttäjä Martin Lewis totesi oikeudessa.

Gabriel siirtyi Arsenaliin Lillestä vuonna 2020 ja on kuulunut valmentaja Mikel Artetan luottopelaajiin.

Lähde: talkSPORT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Sports (@skysports)


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½