Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjän Kylian Mbappén seuraavaa siirtoa on spekuloitu pitkään.

Ranskalaishyökkääjän ja PSG:n sopimus päättyy ensi kesänä, jolloin hän voi vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny. Pääosin häntä on huhuttu Real Madridiin, joka tavoitteli häntä jo viime kesänä.

Mbappé on yksi lajin suurimmista tähdistä, joka on saavuttanut jo valtavan paljon, vaikka hänelle tulee tässä kuussa mittariin vasta 23 vuotta. Hän on jo muun muassa voittanut maailmanmestaruuden sekä neljästi Ranskan pääsarjan. Transfermarkt-sivuston mukaan Mbappé on pelannut seuratasolla 254 ammattilaisottelua tehden niissä yhteensä 172 maalia ja syöttäen 91.

Vaikka Mbappé onkin yhdistetty vahvasti Madridiin, käytäneen hänestä vielä hurjaa kilpailua ensi vuonna. Englannin Valioliigassa pelaava Tottenham voi tuoreiden käänteiden perusteella jättäytyä ulos kilpailusta, jos se nyt ylipäätään oli aikeissa lähteä siihen mukaan.

Huippusuosittu brittinäyttelijä Tom Holland kertoi hiljattain olevansa Tottenhamin kannattaja. Uutta Hämähäkkimies-elokuvaa tähdittävä Holland, 25, oli viime kuussa vieraana Ballon d’Or -gaalassa, jossa Mbappé oli ehdolla vuoden parhaaksi pelaajaksi.

Gaalahumun yhteydessä Holland ja Mbappé päätyivät juttusille, ja tähtinäyttelijä yritti houkutella ranskalaishyökkääjää siirtymään Tottenhamiin. Ehdotus ei saanut kuitenkaan Hollandin toivomaa vastaanottoa.

– Menimme Ballon d’Or -gaalaan, tapasimme [Lionel] Messin, ja se oli hullua. Se oli hullua, kertoi Holland LADbiblen videolla.

– Tapasimme myös Mbappén. Minä itse asiassa kysyin Mbappélta… Sanoin, että ”Hei, hauska tavata”. Olin todella ystävällinen. Sanoin hänelle, että ”Sinun pitäisi tulla Tottenhamiin”.

– Hän vain purskahti nauramaan. Brutaalia.

ESPN FC

@ESPNFC
Tom Holland has revealed what he said to Kylian Mbappe at the Ballon d'Or ceremony:

"I said mate you have to come to Tottenham and he just burst out laughing!"

😂