Huuhkajien keskuspuolustaja Robert Ivanov on saamassa puolalaiseen seurajoukkueensa Warta Poznaniin suomalaisen joukkuetoverin. Puolalaissivusto Gol24 kertoo, että Warta Poznan on tekemässä kaksivuotisen sopimuksen 23-vuotiaan Niilo Mäenpään kanssa.

Sivuston mukaan Mäenpää kävi jo tiistaina seuran lääkärintarkastuksessa. Mäenpäästä tulee virallisesti Wartan pelaaja 1. tammikuuta, kun sopimus IFK Mariehamnin kanssa umpeutuu.

Hämeenlinnalaislähtöinen Mäenpää on pelannut Veikkausliigassa kaikkiaan 85 ottelua. Niissä hän on tehnyt kolme ja syöttänyt kahdeksan maalia. Maaleista kaksi ja syötöistä kolme syntyi tällä kaudella IFK Mariehamnin paidassa. IFKM:n lisäksi Mäenpää on edustanut Veikkausliigassa Interiä ja Ykkösessä Hakaa. Hän on pelannut myös useita juniorimaaotteluita.

Niilo Mäenpään omin pelipaikka on keskikentän keskustassa, usein puolustavassa roolissa, mutta monipuolisena pelaajana hän voi pelata myös laitapuolustajana tai topparina. Niilo Mäenpään kaksosveli Aapo siirtyi aiemmin ensi kaudeksi Ilvekseen viiden IFK Mariehamnissa viettämänsä vuoden jälkeen.

Warta Poznan on 18 sarjakierroksen jälkeen 18 joukkueen Ekstraklasassa sijalla 15.