Andrea Belotti on edustanut Torinoa yli kuuden vuoden ajan.

Italian paidassa Euroopan mestaruuden kesällä voittaneen hyökkääjän sopimus Torinon kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Belotti on ollut siten jatkuvasti italialaismedioiden otsikoissa yhdistettynä muun muassa Internazionaleen ja Fiorentinaan.

Torino ja Belotti eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Tuttosportin mukaan neuvottelut ovat katkenneet ja kärjen poistuminen Torinosta viimeistään kuluvan kauden jälkeen näyttää hetki hetkeltä todennäköisemmältä.

Torino sai hiljattain surkeita uutisia, sillä joukkueen ykköstykki sai viime viikolla pahan lihasvamman. Belottin on määrä palata pelikentille vasta helmikuussa.

– Olemme surullisia, sillä Belotti kärsii vakavammasta lihasvammasta. Hän oli juuri pääsemässä parhaaseen pelirytmiin. Belotti on sivussa pitkään. Toivomme hänen palaavan pelikuntoon helmikuun puoliväliin mennessä, Torinon päävalmentaja Ivan Juric totesi lehdistölle.

Belotti oli mahdollisesti jättämässä Torinon taakseen jo tammikuun siirtoikkunassa, mutta tuore loukkaantuminen estänee kesken kauden tapahtuvan siirron.

Torinon seurajohdosta todettiin julkisesti aiemmin syksyllä, ettei Belotti ole allekirjoittanut hyvin rahakasta jatkosopimustarjousta. Seura ei odota Belottin suostuvan tarjoukseen.