Onni Valakari oli ottelun hahmo, kun Pafos FC kaatoi maanantai-iltana Kyproksen liigan vierasottelussa AEK Larnacan 3-1. Valakari teki yhden ja syötti yhden joukkueensa maaleista.

Kaikki ottelun neljä maalia nähtiin ensimmäisellä puoliajalla. Kotijoukkue siirtyi ensin johtoon Simranjit Thandin 11. minuutilla tekemällä maalilla. Pafosin vastaus tuli viisi minuuttia myöhemmin, kun Valakari lähetti 18 metristä boksiin tarkan keskityksen. Syötön puski maaliin nuori venäläishyökkääjä Magomedkhabib Abdusalamov.

36. minuutilla oli Valakarin vuoro tehdä maali, joka jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. Kapverdeläinen Willy Semedo harhautteli hienosti vasemmalla ja laittoi syötön takaviistoon Valakarille, joka pamautti pallon epäröimättä maaliin maalivahdin käsien kautta. Molemmat maalit voi katsoa alla olevista twiiteistä.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

Pafos FC

@pafosfcofficial
Brilliant goal scored by Magomedkhabib Abdusalamov after impressive assist from Onni Valakari 💥
#wearepafos #aekpafos

Pafos FC

@pafosfcofficial
Watch incredible dribbling by Willy Semedo and excellent final touch from Onni Valakari 🔝🔝🔝

7 goals in 14 games from Onni Valakari 🔥🔥🔥 + 1 in Cup game🤟🤟🤟

Loppunumerot viimeisteli vain kaksi minuuttia Valakarin maalin jälkeen Stefan Panic.

Valakari pelasi ottelussa 81 minuuttia. Hän on tehnyt kauden 14 sarjaottelussa nyt seitsemän maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. Maalitilastossa edellä ovat vain kahdeksan maalia tehneet Berat Sadik ja AEK Larnacan Ivan Trickovski. Yhteensä Valakarilla on pelejä pelattuna Kyproksen liigassa 56, ja niissä hän on tehnyt 25 ja syöttänyt 11 maalia.

14 sarjakierroksen jälkeen Pafos FC on Kyproksen liigassa neljäntenä. Sarjaa johtaa kahdeksan pistettä enemmän kerännyt Apollon, Pafoksen eilisen vastustajan AEK Larnacan ollessa kakkossijalla.

Eilinen ottelu oli Pafosille tämän vuoden viimeinen, sillä nyt sarjassa alkoi joulutauko. Seuraavassa ottelussaan se kohtaa 5. tammikuuta Omonian.