Keskiviikon Ligue 1- kierroksella pariisilaisjättiläinen PSG jäi 1-1-tasapeliin Lorientin vieraana. Periaatteessa jälkikäteen voi varmaan sanoa, että Paris Saint-Germain nousi komeasti tasoihin.

Maalinteon kanssa tuskaillut tähtisikermä oli tappiolla ja miesalivoimalla, kun argentiinalainen Mauro Icardi päästi PSG:n piinasta.

Ilman Kylian Mbappén ja Neymarin kaltaisia tähtiäkin PSG:n luulisi olevan täysin ylittämätön este kaikille joukkueille Ranskan pääsarjassa.

Keskiviikkona Lionel Messin rinnalle yläoksalla asettuivat Icardi ja Ángel Di María. Täysin argentiinalainen kolmikko ei vain saanut kovin erikoista iskua päälle missään kohtaa. Messi sai pallon avausjaksolla tolppaan.

Kamppailun avausmaalin iski kuitenkin kotijoukkue. Thomas Monconduit jysäytti PSG-boxin tuntumasta hurjan ulkokierteisen kanuunan maalin kattoon.

Kotijoukkueen ja fanien mielessä alkoi varmasti jo siintämään juhlahumu jättiläisen kaadosta, kun PSG:n espanjalaistähti Sergio Ramos lensi ulos.

Topparille tuomarin näyttämät punertavat kortit ovat ennestään hyvin tuttuja, mutta vasta kolmatta kertaa pariisilaisten riveissä pelannut Ramos oli keskiviikkona aidon häkeltynyt.

Hän tuli vaihdosta kentälle tauon jälkeen. Ajassa 81 minuuttia Ramos sai keltaisen kortin erotuomari Jeremie Pignardilta.

Viisi minuuttia myöhemmin espanjalainen sai toisen korttinsa ja lähti pukukopin puolelle.

Voit katsoa videon Ligue 1:n YouTube-kanavan ottelukoosteesta. Ramosin ulosajoon johtanut tilanne noin ajassa 2.45.

Lopulta Lorientin maailma romahti. Yliajalla Icardi tasoitti pelin. Voitto olisi tehnyt todella hyvää putoamistaisteluun ajautuneelle kotijoukkueelle.