”Kyllä silloin pitäisi voittaa”: Upean maalin viimeistellyt Teemu Pukki oli pettynyt Newcastle-ottelun jälkeen

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin Norwich kohtasi Valioliigan tiistai-illan kamppailussa sarjajumbona majailevan Newcastlen. Ottelussa oli varsin suuret panokset jo. Kumpikin seura on tällä hetkellä putoamistaistelussa. Molemmat ovat myös vaihtaneet valmentajaa.

Kotijoukkue Newcastlea luotsaa nykyisin Eddie Howe ja Dean Smith otti Daniel Farkelta vapautuneen työpaikan vastaan.

Norwich aloitti pirteästi ja Pukki sitäkin hanakammin. Vain yhdeksän minuutin jälkeen Huuhkaja-tykki oli karata läpi. Irlantilaispuolustaja Ciaran Clark nykäisi olkapäästä ja esti selvän maalipaikan syntymisen. Suora punainen kortti ja kotijoukkueen iltapuhde oli käymässä kivikkoiseksi.

Toisin kuitenkin lopulta kävi. Norwich on osoittanut viime kierroksilla piristymisen merkkejä, mutta tiistaina esitys oli varsin kehno.

Tunnin kohdalla vajaamiehinen Newcastle siirtyi pilkulta 1-0-johtoon. Maalintekijänä Callum Wilson. Maalivahti Tim Krul ehti palloon, mutta torjunnasta peliväline jatkoi matkaansa aina maaliin asti.

Kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa Teemu Pukki kuitenkin pelasti joukkueelleen edes tasapelin. Dimitris Giannoulis laittoi vasemmalta laidalta hienon pallon boxiin. Pukki paukautti upean volleyn Newcastle-maalin kattoon ja pisteet jakoon.

Tosiasia on kuitenkin, että Norwich sai pelata lähes koko pelin miesylivoimalla. Myös Pukki oli pelin jälkeen pettynyt.

– Kyllä silloin pitää voittaa, jos pääsee pelaamaan 80 minuuttia ylivoimalla, julisti Pukki.

– He taistelivat lujaa ja tekivät meidän pelimme vaikeaksi. Maali oli toki kiva tehdä, mutta lopputulos on pettymys.

Pukki kehui alkua uuden valmentajan kanssa. Hän korosti, että joukkue on Smithin aikana edelleen ilman tappioita ja pelaajat oppivat uudelta luotsilta koko ajan lisää. Samalla valmentaja oppii tuntemaan pelaajansa jatkuvasti paremmin.

Pukin ja Norwichin seuraava haaste onkin sitten isompi. Vastaan asettuu tulevana sunnuntaina Antonio Conten luotsaama Tottenham vieraissa.

Lähde: BBC


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.