Tottenham oli todella heikossa tilanteessa, kun Antonio Conte otti valmennusvastuun Pohjois-Lontoossa. Kovaa vauhtia Valioliigan pohjakerrosta kohden valunut Spurs on nyt paremmassa tilanteessa sarjataulukon osalta.

Viime aikoina Tottenham on tosin kärsinyt koronaviruksen aiheuttamista poissaoloista, mutta sunnuntaina joukkueen on tarkoitus palata nurmelle. Spurs kohtaa kotonaan Liverpoolin kello 18.30.

Menestynyt italialaisvalmentaja ei ole hyvistä tuloksista huolimatta ollut täysin tyytyväinen joukkueensa tilaan. Conte on maalaillut, että hankintoja on tehtävä ja matkaa on vielä paljon.

Italialaisen on huhuttu hamuavan muutamia vanhoja luottopelaajiaan Lontooseen. Esimerkiksi hollantilaistoppari Stefan de Vrij:n siirto Tottenhamiin nousi välittömästi huhuihin, kun Conte laittoi nimensä Spursin sopimuspaperiin. Kaksikko teki yhteistyötä Interissä

Tiettävästi de Vrij on Conten papereissa hyvin paksulla tussilla edelleen. Hollantilainen ei suinkaan ole ainoa Conten luottopelaaja edellisistä pesteistään.

Chileläisen La Terceran mukaan maan tähtipelaaja Arturo Vidal on lähellä siirtoa Tottenhamiin. 34-vuotias keskikenttäpelaaja on Conten ehdottomia suosikkipelaajia menneisyydestä.

Kaksikko teki töitä yhdessä niin Juventuksessa kuin Interissä. Vidal on tyytymätön rooliinsa Milanossa ja olisi kiinnostunut pelaamaan urallaan vielä Valioliigassa.

Hän on pelannut Serie A -jättien lisäksi Bayern Münchenissa ja Barcelonassa. Lähteen mukaan myös brasilialaisseura Flamengo on kiinnostunut tekemään tarjouksen Vidalista tammikuussa.

Chileläisen sopimus päättyy kesällä, mutta Inter haluaisi mahdollisesti jo nyt päästä Vidalin palkkakuluista eroon, joten keskikenttäpelaaja voisi irrota varsin halvalla.