Lähde: EM-kisojen tähti 100 miljoonalla Lontooseen, jos Mestarien liiga jää haaveeksi

© Kuva: Getty Images

Kesän EM-kisoissa ja muutenkin Roberto Mancinin luotsaaman Italian paidassa edukseen esiintynyt Federico Chiesa saattaa vaihtaa maisemaa jo pian.

Juventuksessa työkseen pelaava 24-vuotias hyökkääjä ei ole päässyt aivan parhaimpaansa Massimiliano Allegrin alaisuudessa, mutta hänelle on suunniteltu isoa roolia Vanhan rouvan tulevaisuuden suunnitelmissa.

Torinolaisjätti on kuitenkin pelannut todella heikosti tällä kaudella ja jopa Mestarien liigan paikka ensi kaudeksi alkaa olla uhattuna.

Tällä hetkellä Juventus on seitsemän pistettä neljännellä sijalla majailevasta Atalantasta. Eroa kärkeen on jo 13 pistettä.

Calciomercaton mukaan ennen kaikkea Chelsea on ollut Chiesan perässä jo pitkään. Juventuksen uskotaan lähteen mukaan suostuvan kauppaamaan tähtipelaajansa noin 100 miljoonalla eurolla.

Chiesa haluaa pelata Mestarien liigan voitosta ja samalla Juventus haluaa hyödyntää tilanteen taloudellisesti.

Laituri on lainalla Fiorentinasta. Torinolaisten pitää käyttää pelaajan 40 miljoonan euron osto-optio kesäkuun loppuun mennessä.

Calciomercato uskoo Juventuksen näin myös tekevän ja myyvän pelaajan kesällä Lontooseen suurella voitolla. Varsinkin, jos kausi ei urheilullisesti käänny parempaan suuntaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.