Valioliiga
Leicester – Liverpool
Tiistai 28.12. klo 22:00

Leicester haastaa Liverpoolin toista kertaa lyhyen ajan sisällä – viime viikolla sitten joukkueet kohtasivat liigacupissa, jossa Pool nousi kahden maalin takaa tasoihin ja meni pilkuilla jatkoon. Tapaninpäivän peli meni Poolilla peruutukseen, mutta Leicester joutui puolestaan Manchester Cityn myllyyn. Helppoa ei Brendan Rodgersin suojateilla tule olemaan tänäänkään.

Leicester taisteli neljän maalin tappioasemasta maalin päähän, mutta lopulta Cityn tarjoama haaste oli vain liian suuri. Rodgers painii tällä hetkellä todella pahojen poissaolojen kanssa – ulkona on tällä hetkellä lähemmäs kymmenen pelaajaa, ja varsinkin puolustuksen kokoon kursiminen on hankalaa. Kotijoukkueen onneksi Jamie Vardy ja Wilfred Ndidi palaavat kokoonpanoon tähän otteluun. Kokonaisuudessaan Leicesterin kausi on jäämässä kädenlämpöiseksi.

Liverpool nauttii tässä ottelussa siis merkittävästä lepoedusta, eikä Jürgen Kloppilla ole enää kokoonpanopuolellakaan mitään paniikkia. Pelureita on edelleen kourallinen pois, mutta esim. Poolin vaarallinen hyökkäyskalusto tulee tähän otteluun ehjänä. Pahin puutos taitaa olla Andrew Robertsonin pelikielto, joka antaa Konstantinos Tsimikasille peliaikaa vieraitten puolustuslinjassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Viime viikon ottelu ei ole minkäänlainen referenssi tälle kamppailulle – Pool tulee liigaotteluun vahvempana, ja Leicester puolestaan on kokoonpanoltaan sangen repaleinen. Vetoihin kelpaa aivan hyvin Poolin tasoituksellinen voitto – vähintään kahden maalin voitolla juhlitaan. Vetoihin siis Aasialainen tasoitusveto, Liverpool -1.5 kertoimella 1,92.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO