L’Équipe: PSG:n myytävä pelaajiaan tammikuussa jopa 100 miljoonan euron edestä – tässä lista myynnissä olevista pelaajista

© Kuva: Getty Images

L’Équipen mukaan PSG:n on myytävä tammikuussa pelaajiaan ainakin sadan miljoonan euron edestä.

PSG:n tavoite oli tehdä kesän siirtoikkunassa voittoa jopa 180 miljoonaa euroa, mutta se jäi vain yritykseksi, sillä lopulta seura sai kassaansa vain yhdeksän miljoonaa euroa.

PSG:n ongelmana on suuripalkkaiset pelaajat, jotka eivät kuulu sen suuremmin valmennusjohdon suunnitelmiin. PSG on yrittänyt päästä heistä eroon, mutta pelaajat istuvat ennemmin penkillä tai katsomossa kuin siirtyvät muihin maisemiin.

Jos PSG ei onnistu tekemään tammikuussa sata miljoonaa euroa voittoa, on QSI:n (Qatar Sports Investments) kasvatettava entisestään seuran pääomaa, jottei FFP (Financial Fair Play) syytä PSG:tä taloudellisten sääntöjen rikkomisesta.

PSG:n tavoite on saada Abdou Diallosta ja Thilo Kehreristä yhteensä noin 50 miljoonaa euroa. Kaksikko on myynnissä ja PSG kuuntelee mielellään tarjouksia pelaajistaan. PSG on myös valmis myymään muun muassa Layvin Kurzawan, Mauro Icardin ja Julian Draxlerin.

PSG on arvioinut Draxlerin noin 20 miljoonan euron arvoiseksi. PSG sen sijaan odottaa saavansa Icardista noin 30 miljoonaa euroa.

Lähde: AS


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.