Parrasvaloihin yllättäen nousseen hyökkääjän tuhkimotarina sai jatkoa: ”Nyt kaikki tietävät tarinani”

© Kuva: Getty Images

Monet kuulivat Júnior Messiaksesta ensimmäistä kertaa viime viikon keskiviikkona, kun AC Milanin 30-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja iski voittomaalin Atléticon verkkoon Mestarien liigassa.

Lue lisää täältä.

Vielä kuusi vuotta sitten ammatikseen jääkaappeja toimittanut Messias siirtyi elokuun lopussa Crotonesta AC Milaniin lainalle.

Viime kaudella yhdeksän maalia Serie A:ssa tehneen Messiaksen tuhkimotarina sai jatkoa keskiviikkoiltana, kun hän viimeisteli kaksi maalia Genoan ja AC Milanin välisessä sarjaottelussa.

Myös laitahyökkääjänä tunnettu Messias pääsi ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon AC Milanissa ja teki 0-3 -voittoon päättyneen ottelun kaksi viimeistä osumaa. Messias on siten pelannut tällä kaudella yhteensä reilut 200 minuuttia AC Milanin paidassa ja onnistunut kolmesti maalinteossa.

– Kentän ulkopuolella puhun vain vähän, mutta kentällä autan joukkuetta paljon. Ajattelen ainoastaan kehittymistäni. Olen tottumassa vaativampaan tasoon. Saapuessani seuraan vain harvat halusivat minut tänne, mutta olen osoittanut työnteon kautta voivani jäädä AC Milaniin. Nyt kaikki tietävät tarinani, Messias totesi italialaismedioille Genoa-voiton jälkeen.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.