Lappeenrantalainen PEPO on päättänyt ottaa vastaan Palloliiton tarjoaman paikan Miesten Ykköseen ensi kaudelle.

Ykköseen avautui yksi lisäpaikka, kun sarjan viime kauden hopeajoukkue Rovaniemen Palloseura ilmoitti luopuvansa sarjapaikastaan.

[readmore from=RoPS]

RoPS karsi vielä marraskuussa paikasta Veikkausliigaan, mutta viime viikolla seura ilmoitti, että sillä ei ole taloudellisia edellyksiä maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaamiseen.

PEPO kertoi aiemmin, että sen on mietittävä Lappeenrannan olosuhteiden ympärivuotista asianmukaisuutta Ykkösen vaatimaan tasoon suhteutettuna sekä yhteistyökumppanien ja kannattajien halukkuutta ja valmiutta seuran tukemiseen ennen kuin se tekee päätöksensä.

– Keskustelut kaupungin johdon kanssa Ykkösen edellyttämistä olosuhteista ja yhteistyökumppanien kanssa Ykkösen vaatiman talouden tukemisesta ovat olleet positiivisia. Lisäksi kausikorttimyynti on lähtenyt hyvin käyntiin, kertoi PEPO tiistaina sivuillaan.

Viime kaudella PEPO tuli Kakkosen A-lohkossa toiseksi.

PEPO NOUSEE YKKÖSEEN!

PEPO tulee ensi kaudella pelaamaan Suomen toisiksi ylimmällä sarjatasolla. PEPO vastasi myöntävästi palloliiton tarjoukseen Ykkösen sarjapaikasta. Päätös sai sinetin tänä iltana johtokunnan kokouksessa.

#PEPOHeart #Ykkönen